Jesper Fabricius


jf@spacepoetry.dk

c/o
Forlaget Space Poetry
Ahlefeldtsgade 24, 3.
1359 København K
+45 33 15 30 81
+45 23 48 93 33
__________________

Værker af ekstraordinært smukke kunstnere, Kurator, TTC Gallery, Kbh, 2011

Udstillingen er kurateret af billedkunstner, tidsskriftredaktør og forlægger Jesper Fabricius, som i 2003 kuraterede 3 udstillinger på Mellemdækket, Charlottenborg, under titlen KUNSTHISTORIENS LANGE NÆSE.
Denne udstillingsrække var efter vores mening et af tiårets vigtigste og smukkeste kunstmanifestationer, så derfor har vi inviteret Jesper Fabricius (ikke at forveksle med Jacob Fabricius) til at forestå årets sidste udstilling med håbet om, at han kan leve op til vores forventninger.
Deltagende kunstnere:
Henrik Capetillo, Jesper Dyrehauge, Henriette Heise, Esben Klemann, Randi & Katrine (Randi Jørgensen & Katrine Malinovski), Emil Salto, Tove Storch, Myne Søe-Pedersen og Mette Winckelmann.
Jesper Fabricius: Disse ekstraordinært smukke kunstnere er også nogle af de ekstraordinært bedste kunstnere i Danmark. De laver de smukkeste værker, som vil blive ophængt med de smukkeste mellemrum af de smukkeste ophængere på årets smukkeste udstilling. Det vil blive den smukkeste fernisering med de smukkeste ferniseringsgæster. Værkerne vil blive købt af de smukkeste mennesker, med de smukkeste hensigter og med de smukkeste penge til de smukkeste priser.

Esben Klemann
Emil Salto
Henriette Heise
Henrik Capetillo
Tove Storch
Tove Storch
Jesper Dyrehauge
Jesper Dyrehauge
Randi & Katrine
Mette Winckelmann
Henriette Heise
Myne Søe-Pedersen
Emil Salto
Henrik Capetillo